söndag 28 februari 2010

Vinn en Pappelina-matta!

Har länge suktat efter en Pappelinamatta. Har varit helt inne på att jag ska ha Vera i färgen svart. Men med ett snart helt nytt vitt kök så har jag varit sugen på en gul Vera-matta.

Glad blev jag när jag såg att man har chans att vinna den nya modellen Molly hos Furnish.etc. Den hade passat så klockrent in i vårt kommande kök, där jag verkligen kommer att försöka plocka in lite färg istället för svart och vitt. Kika gärna in på Designonline för fler fina Pappelinamattor!


tisdag 16 februari 2010

Tidningsupphäng.


Bilder: Alvhem

Gillar verkligen lösningen med att hänga inredningstidningarna på väggen. Lite bibliotekskänsla över det hela, och man ser vad man har och kan inspireras. Själv förvarar jag mina inredningstidningar lite här och var, för kastas görs dom inte! Hur gör ni med era?

måndag 15 februari 2010

Arbetshörna.

Njuter av dessa inspirerande bilder på små arbetshörnor från Alvhem. Snygga vita golv är något som jag nu insåg att alla bilderna har. Jag tycker det är fantastiskt snyggt med vitt - vitt och så en härlig matta i någon accentfärg som verkligen sticker ut, som t ex bilden här ovan.

På ovanvåningen har vi numera vitmålade vägger istället för den gula väven som satt där när vi flyttade in. Nästa projekt är att byta ut den gråa heltäckningsmattan till ja, ett vitt golv. Vissa dagar är jag tveksam, men när jag ser bilder som dessa blir jag bara mer och mer övertygad om att det kommer bli så läckert!

onsdag 10 februari 2010

Borta bra, men hemma bäst.

Ja. Vi är hemma igen. Tiden går ruskigt fort när man är iväg. Och likaså när man kommer hem. Man tycker man har all tid i världen, men vips så är det kväll och läggdags.

Prag var fantastiskt. Verkligen. En stad jag rekommenderar, men åk då dit under våren! Det var lite för kallt i januari månad för ett storstadsbesök. Man vill trots allt kunna sitta på en uteservering och äta och dricka gott.

Nästa resa kommer bli en favorit i repris. I juni beger vi oss förhoppningsvis till Berlin för att gå på Jack Johnson, än en gång. Senast var det sommaren 2008 som Tysklands huvudstad fick sig ett besök av oss. Jack Johnson är min absoluta favoritartist. Jag minns så väl första gången jag hörde hans musik, sittande på en segelbåt utanför Australiens östkust... För er som ännu inte upptäckt denna fantastiska artist så ger jag er här en chans. Ta den, och njut!

PS. Han kommer även till Roskilefestivalen i sommar.